Other

"Overig" is nogal een ruim begrip, maar ik hou nu eenmaal van veel verschillende dingen. Dus bij deze: Van DIY-supplies en geinige hebbedingetjes tot boeken.

The Book Depository
Als je, zoals ik, graag Engelse/Engelstalige boeken leest, is TBD echt iets voor jou. Heel veel keuze en vooral hele fijne prijzen. In veel gevallen goedkoper dan bijvoorbeeld bol.com. De verzending duurt wel ietsje langer (het moet natuurlijk uit de UK komen),  maar dat heb ik er wel voor over. Ook de klantenservice is top!

Etsy
Etsy is het eBay van de handgemaakte (en vintage) spulletjes. Zoek je een originele ketting? Een gepersonaliseerde iPadhoes of ben je op zoek naar leuke 'kunst' voor aan de muur? Hier kun je het allemaal vinden!

USFoodz
Waarschijnlijk hebben jullie deze webshop al eens voorbij zien komen op de blog. Amerikaanse etenswaren galore. Van cornflakes tot cakemixen, van Mountain Dew frisdrank tot Reese's Peanut Butter Cups.

Dille en Kamille
Bakken deed ik al, maar nu wordt ik ook steeds enthousiaster over 'gewoon koken'. En laat Dille en Kamille daar nu net de juiste spulletjes voor hebben! Sinds ik uit nieuwsgierigheid ben binnengelopen bij het filiaal in Antwerpen, ben ik superenthousiast. Ik wil alles! Gelukkig is er ook een webshop...

Dream Key
Ik hou van papier. Briefpapier, kaarten, enveloppen, notitieboekjes, noem het maar op. En dat hebben ze in deze shop in overvloed. Daarnaast staan er ook superleuke hebbedingetjes en DIY-benodigdheden op.

Paper Stories
En weer een webshop vol papierwaren, stempels, washi tape en bakers twine. Je kunt er ook niet genoeg van hebben natuurlijk...

A Day With Kate
Leuke sjaals, tassen, notitieboekjes, Lomography camera's... Kortom: Spulletjes die je niet nodig hebt, maar die wel leuk zijn!