Fashion

I love online shopping! Hier een lijstje van mijn favo online fashion winkels!

H&M
Ik heb een haat/liefde verhouding met deze webshop (te laat geleverd, verkeerde artikelen, etc), maar het blijft toch wel erg fijn om te bestellen met al die kortingscodes en acties. 

ZARA
Zara heeft prachtige kleren en ik kon het dan ook niet laten hier eens te bestellen. Werkte prima, en er is een mogelijkheid om de bestelling (gratis) af te halen in de winkel. Een nadeel: Je krijgt het geld alleen retour op de manier waarop je betaald hebt. 

Forever21
Hoewel ik de maten bij F21 nog niet goed ken en online bestellen daarom een beetje tricky is, kan ik er voor accessoires in ieder geval altijd terecht! Online hebben ze net zoals in de winkel een gigantisch assortiment, en je kunt betalen bij PayPal.
 
Wehkamp.nl
Good old Wehkamp. Kende ik het eerst alleen nog maar van die foute postordercatalogi, inmiddels is het een superhippe webshop met fijne merken en leuke producten. Ook leuk: Ze brengen je bestelling niet alleen thuis, ze halen hem ook weer aan de deur op als je dingen retour stuurt!

UrbanOutfitters
Ik hou van UO. In Antwerpen moet ik er altijd even binnenlopen en ook online check ik regelmatig de collectie. Het is wel wat aan de prijzige kant, maar ze hebben wel hele leuk en unieke dingen!
 
Mango
Sinds een tijdje ben ik helemaal fan van Mango. Leuke prijsjes (zeker in de sale) en hele leuke kleding. Vooral de jurkjes kunnen me altijd wel bekoren. De verzending vanuit de officiele webshop duurt wat lang, maar is gratis bij bestellingen vanaf 35 euro.