Beauty

Hoewel het toch het fijnste is om beautyproducten in het echt te kunnen zien en swatchen, zijn diezelfde producten online soms een stuk goedkoper! Daarbij zijn er nog genoeg merken te vinden die hier niet te krijgen zijn. Tel daarbij op dat Sephora binnenkort verdwijnt en the internet is your new BFF...

Asos Beauty
Asos heeft heel veel beautymerken, ze verzenden gratis, en je kunt met PayPal en iDeal betalen! Een (vrij groot) nadeel is wel dat de nagellak niet naar NL verzonden wordt. Iets met gevaarlijke stoffen en importwetten, ofzo. Maar laat dat vooral de pret niet drukken, er is nog genoeg leuks te vinden!

NonPareilBoutique
NYX, Wet'n Wild, Milani... Voor leuke budgetmerken moet je hier zijn! Het is een Amerikaanse webshop, dus de prijzen in USD vallen (vooralsnog) ook nog eens goedkoper uit. Betalen kan met PayPal. Nadeel: De verzendkosten lopen vrij snel op, dus hou het in de gaten!

CherryCulture
Is zo'n zelfde webshop als de hierboven genoemde NonPareil Boutique. Fijne merken, fijne prijzen (vergelijk!) en ook hier weer de verzendkosten die evenredig oplopen met het gewicht van de bestelling.

Ici Paris XL
Fijne producten (Philosophy!), gratis verzending en betalen met iDeal. Daarnaast hebben ze alle acties die in de winkel lopen ook op de website. Verzending is snel! Enig nadeel: Ze hebben een heel beperkt aanbod nagellak, en bij de lipsticks zijn de kleurswatches erg slecht.

Douglas
Nog zo'n bekende Nederlandse parfumerie. Een verschil ten opzichte van IPXL: Ze verkopen geen Philosophy, maar wel weer producten van MAC. Ook hier altijd gratis verzending, twee testers (naar keuze) en alle aanbiedingen uit de winkel.

MAC Cosmetics
Natuurlijk mag deze niet ontbreken in dit rijtje! Want hoewel veel van de MAC producten ook bij Douglas te krijgen zijn, moet je voor de PRO artikelen echt bij de officiele MAC webshop zijn. Alles kun je hier vinden. Ook hebben ze bij de lancering van nieuwe collecties vaak acties met gratis verzending.

All Cosmetics Wholesale
Zoek je een oogschaduw uit die ene MAC collectie van een paar maanden geleden maar kun je die nergens meer vinden? Is je favo lipstick van Revlon uit het assortiment? Grote kans dat je het op ACW kunt vinden. Grote merken, discontinued maar ook nieuwe producten, allemaal voor een fijn prijsje. Betalen kan met PayPal, maar ook hier geldt: Let op de verzendkosten!