Friday, August 8, 2014

Swatch: Sally Hansen (Action)

Die Action toch. Begonnen ze een paar maanden ineens met het verkopen van merk-make-up. Dat kon er ook nog wel bij, nu gaan we helemaal met overvolle tassen naar huis! Zagen we eerder al nagellak van OPI en make-up van Maybelline en Rimmel, op dit moment liggen er weer lakjes van Sally Hansen. Voor maar €0,99!

En ik kocht er maar meteen vijf, want zo gaan die dingen. Twee metallic/duochrome lakjes, een cremelak en twee glitterlakken. Deze "Xtreme Wear" lakjes ken ik eigenlijk helemaal niet, hebben jullie ze wel eens ergens anders gezien?

Eerst gebruikte ik de roze cream-lak (nr 480: Peach Beach), met een glitteraccent (nr 550: Frazzle Dazzle) op de ringvinger.

De lakjes hebben een fijn kwastje, dat net iets breder is dan normaal. Ze dekken ook prima, in twee laagjes ben je klaar. De glitter is wel wat moeilijker in gebruik, omdat de glitters zich niet zo fijn laten verdelen. En tot mijn verbazing kwam er ook nog zwarte 'string' glitter mee, al weet ik nog steeds niet goed hoe ik dit moet omschrijven. Maar je ziet al snel genoeg wat ik bedoel denk ik.

Ik vind de kleuren leuk en kan ook niet wachten om de andere kleuren ook te proberen. Ondanks de titel "Xtreme Wear" bleven ze niet veel langer zitten dan normale nagellak. Bij mij komt dat neer op kleine tipwear op de tweede dag.


Voor zover ik weet is Sally Hansen verkrijgbaar bij Ici Paris XL en een enkele DA of Kruidvat vestiging.

Voor €0,99 vind ik dit prima lakjes, dus als je de mogelijkheid hebt, ga dan zeker even bij de Action snuffelen!