Monday, January 6, 2014

Review: Ciaté Mini Mani Month

Het is inmiddels januari, dus dat betekent dat inmiddels alle vakjes van de Ciaté adventskalender geopend zijn. En ik heb mijn belofte gehouden, want ik heb het netjes bij een vakje per dag gehouden. Daarnaast heb ik nog een aantal lakjes geprobeerd. Benieuwd wat ik achteraf gezien van de adventskalender vind?


 Links: Pillow Fight en Miss Misletoe op de ringvinger - Rechts: Pepperminty en Fit For A Queen

Op Instagram heb ik netjes iedere dag laten zien welk kleurtje er tevoorschijn was gekomen, en ook kon ik het niet  laten om een aantal keer wat combinaties te proberen. Aangezien het licht zo verschrikkelijk slecht was heb ik geen betere foto's, maar zo krijgen jullie een beetje een idee.

Dit zijn ze dan, alle 24 lakjes. Veertien keer nagellak, twee keer de Caviar Pearls, vier glitter top coats, twee potjes losse glitters, een base-en-topcoat en een fullsize lakje.
In mijn eerste post vertel ik hoe leuk ik het vind dat er variatie in de set zit, maar nu ik ze allemaal op een rijtje heb vind ik dat eigenlijk wel een beetje tegenvallen.

Vijf verschillende rood en rozetinten, twee mintkleurtjes, twee lila kleurtjes en twee nudes. Ook zitten er twee zilverkleurige glitterlakken in. Tja. Dan had ik toch liever wat afwisseling gezien met echte winter/kerst kleurtjes. Donkergroen, nachtblauw, zwart met glitter misschien? Ik vind het wel erg veel pastel voor een kerstbox.

De extra's zoals de caviar pearls en losse glitters vind ik dan wel weer leuk. Horen helemaal bij het party-seizoen natuurlijk. Hoewel ik er nog maar een paar heb geprobeerd, ben ik tot nu toe wel tevreden over de kwaliteit van de lakjes. Ze dekken vrij goed en lakken fijn door het brede kwastje.

Kortom: Spijt heb ik zeker niet. Het was superleuk om elke dag een vakje open te kunnen maken en een nieuw lakje te kunnen ontdekken. En hoewel ze niet allemaal even 'kerstig' waren, heb ik toch alvast een paar leuke kleurtjes voor de komende lente.

Op de site van Ciate en Asos is de Mini Mani Month nu in de aanbieding!

Zou jij deze set gekocht hebben als je wist welke lakjes erin zaten?