Sunday, November 3, 2013

On its way...

(Bron foto)
Eigenlijk schaam ik me een beetje. Het lijkt de laatste tijd eigenlijk alsof mijn blog alleen maar uit shoplogs, wishlists en bestellingen bestaat. Sorry daarvoor! Hoop dat jullie dit, ondanks de lichtelijke 'overkill', toch nog leuk vinden om te lezen. Binnenkort ga ik daar verbetering in brengen!

Lees verder om te zien hoe vaak de postbode binnenkort bij mij aanbelt...

eBay
Na het lezen van het Girlscene eBay topic (echt een aanrader voor leuke spullen en linkjes, maar pas op: erg gevaarlijk) was ik zo geinspireerd dat ik wat bestellingen plaatste.

1. Faux Fur Coat $21,29 / €15,45 - seller
* Een kleine opmerking: Nu ik met deze post bezig ben zie ik ineens dat deze seller niet meer naar Nederland verstuurd. Beetje vreemd, want dit was nog niet zo toen ik het kocht. To be continued...
2. Vierdelige kwastenset $5,10 / €3,70 - seller
3. Aztec vest $12.56 / € 9.12 - seller
4. Cat print scarf $1,98 / € 1.43 - seller
5. Harry Potter Time Turner Necklace $2.86 / €2.07 - seller
6. Eagle Necklace $3,99 / €2,89 - seller

Lekkere ditjes en datjes dus weer. En twee kledingstukken! Dat bestel ik vrijwel nooit, omdat ik het altijd zo tricky vind met de maten. Het is inmiddels ook maar de vraag of ik het bontvestje ook daadwerkelijk opgestuurd krijg... Ach ja, dat maakt eBay spannend, zullen we maar zeggen.

Boeken
1. John Green - Looking For Alaska (€8.05)
2. Moleskine City Notebook New York (€11,90)
3. Monique van Loon - The Culy Way of Life (€24,95)

Hoewel ik pas een e-reader op mijn wishlist had staan kon ik het niet laten om deze boeken nog even 'in het echt' te kopen. Pas las ik voor het eerst een boek van John Green, 'The Fault In Our Stars'. Ik vond het zo'n mooi boek dat ik besloot om nog een tweede boek van hem te kopen. De Moleskine is alvast voor een toekomstig tripje naar New York. Hoewel er nog geen concrete plannen zijn kan ik het maar vast in huis hebben, toch? En omdat ik sinds een tijdje helemaal fan ben van kookboeken (ik heb gisteren voor het eerst falafel gemaakt, yay!), kon het boek van Monique van Loon niet ontbreken. Ik ben benieuwd!