Sunday, July 21, 2013

eBay Shoppings!


Op 20 april plaatste ik een post met spulletjes die ik op eBay had besteld. Inmiddels zijn die al lang en breed binnen, maar natuurlijk wil ik jullie nog wel even laten weten wat ik van de producten vind! Zijn het aanraders of juist niet? Om de lange stilte goed te maken staan er extra producten bij die ik in de tussentijd heb besteld. Prepare yourself for an eBay overload!

Mirrored Aviators
Seller: shoes_in_town
Prijs: 8,27 USD - 6,30 EUR
Deze bril is GROOT. Dat hoort over het algemeen bij Aviators, is deze vooral heel breed. Nu heb ik geen bijzonder smal hoofd (als je dat wel hebt: niet bestellen!), maar de pootjes hadden niet veel verder uit elkaar moeten staan. Ook zijn de pootjes erg dun, dus voorzichtigheid is geboden. Afgezien daarvan vind ik de bril erg leuk! De kleur van de glazen vind ik erg mooi en hoewel Aviators mij meestal niet zo staan past deze toch goed op mijn neus! Ook fijn: Het pakketje was na een week al binnen!

Infinity Necklace 
Seller: jewelrylovera
Prijs:1,89 USD - 1,44 EUR
Op eBay staat het vol met kettinkjes, armbanden en ringen met het Infinity teken. Genoeg keuze dus.  Deze kocht ik voor minder dan twee euro! Het duurde zeker een week of drie voor ik het pakketje binnen had, maar dat neem ik wel voor lief met zo'n prijs. Het kettinkje heeft een mooie lengte en kan versteld worden. Voor die prijs krijg je natuurlijk geen echt zilver, maar ik vind het zeker goed genoeg!

Chiffon Maxi Skirt
Seller: creatworld
Prijs:10,99 USD - 8,36 EUR
Ik was heel erg benieuwd of ik hierin zou passen, maar gelukkig lukt het prima! Het is een 'one size fits all', maar vanwege de veelal Aziatische maatvoeringen was ik bang dat de rok veel te smal en te kort zou zijn. Gelukkig is hij dat niet! De elastische band rekt ver genoeg mee (zonder te knellen) en met mijn 1,70 heeft hij net een mooie lengte als ik hem in de taille draag. Hij was niet super netjes afgewerkt (vooral bij de band veel losse draden), maar dat vond ik niet zo'n bezwaar. Wel iets om op de letten: De onderrok is een stuk korter dan de chiffon buitenlaag.

4-Piece Stainless Steel Measuring Spoons
Seller: xiao2huan
Prijs: 2,39 USD - 1,82 EUR
Deze set van maatlepels heb ik besteld omdat ik vaak recepten tegenkom waar met Amerikaanse hoeveelheden wordt gewerkt. Omdat het zo lastig is met afwegen en omrekenen naar Nederlandse maten, leek het mij handig om deze in de kast te hebben liggen. Eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik ze nog niet heb gebruikt... Binnenkort maar eens aan een test onderwerpen met een receptje van Pinterest! 

 Mirrored Wayfarers
Seller: Frankshop21s
Prijs:13,49 USD - 10,26 EUR
Zoals je misschien al wel kunt zien aan de regel hierboven heb ik schandalig veel betaald voor deze zonnebril. Ik zou je dan ook niet aanraden om deze bril bij deze seller te kopen, ook al heeft hij het snel verzonden en er een extra hoesje bij gedaan. Ik kon tijdens mijn zoektocht destijds gewoon geen goedkopere modellen vinden. Tot ik een paar weken later op die Mirrored Aviator (zie hierboven) voor de helft van de prijs stuitte. Deze bril heeft trouwens hetzelfde probleem. Hij is veel te breed voor mijn hoofd! Het ziet er niet alleen raar uit, het zit ook niet zo lekker. Kortom, een beetje een miskoop...

 Professional Makeup Brush
Seller: sanwoodtwo
Prijs: 3,28 USD p/s - 2,50 EUR
Ja, ook ik ben gezwicht voor de fake Real (ah, ironie) Techniques kwasten. Voor twee euro vijftig is het te proberen toch? De kwasten zijn erg zacht en zien er, zeker voor hun prijs, goed uit. Ze zaten zelfs in een plastic doosje verpakt! Toch moet ik zeggen dat de platte kwast (1051) te zacht en flexibel is om echt iets nuttigs mee te doen. Ik wilde hem gebruiken om foundation mee op te brengen, maar daar is de kwast niet geschikt voor. De afgeronde kwast (1052) gebruik ik om cream blushes mee op te brengen en te blenden. Dat doet hij goed! Maar ik moet zeggen dat ik de overige drie kwasten uit de serie niet zal bijbestellen.

 Arrow Shape Silver Bangle
Seller: chunyong1975
Prijs: 1,58 USD - 1,20 EUR
Zo'n soort armbandje zocht ik al tijden en ineens kwam ik hem tegen op eBay, tegen een spotprijsje! Hoewel ik de steentjes in het pijltje en de veer niet zo mooi vond, besloot ik hem toch te bestellen. Hij kwam al vrij snel aan, en bleek veel te groot. Er stond bij dat je hem zelf kleiner kon maken door hem te buigen, maar ik moet zeggen dat dat niet zo'n mooi effect geeft. Daarbij is het heel onhandig, omdat je hem weer terug moet buigen om af te krijgen. Er zitten veel zwarte 'roest' achtige plekken op om hem een vintage look te geven, maar dat vind ik niet zo mooi. Maar goed, voor die prijs is het best een leuk ding!

 Geneva Silicone Wrist Watch Sea Green
Seller: hkwatch
Prijs: 3,58 USD - 2,72 EUR
Dit horloge had ik al bij een aantal bloggers voorbij zien komen en ik kon de prijs bijna niet geloven. Daarbij ziet hij er nog leuk uit ook! Dat moest ik dus even proberen. Het horloge werd snel verstuurd en zat goed verpakt. On top of it all zat er ook nog een extra horlogebatterijtje bij! Als dat geen service is... Goed, de kast mag wel van rosegoud zijn en de sluiting zilver, maar als dat het enige is ben ik dik tevreden. Misschien dat ik ook de kleur 'Watermelon Red' nog wel ga bestellen...

Ohja, voor ik het vergeet: Het leuke bruine tasje van de vorige post ontbreekt, maar dat is met een reden. Ik heb hem eigenlijk direct weer weggegeven. Hij was totaal anders dan op de foto! Geen bruin nepleer, maar eerder een soort okergeel plastic. Ook was hij helemaal niet zo stevig en stonk hij verschrikkelijk. Kortom, totaal niet wat ik ervan had verwacht. Maar dat is nu eenmaal het risico van eBay...

Hebben jullie onlangs nog leuke dingen gescoord op eBay? Please share!

*Alle prijzen die vermeld staan zijn de prijzen die ik voor de producten heb betaald. De verkoper kan in de tussentijd zijn prijzen verhoogd of verlaagd hebben.