Sunday, May 19, 2013

Vakantiekriebels

Hoewel ik nog steeds rondloop met mijn winterjas (booeee!), krijg ik al aardig de vakantiekriebels. Inmiddels is alles gereserveerd en geboekt en kan de echte voorpret beginnen! Dit jaar heb ik een drukke (en leuke) vakantieperiode voor de boeg, dus er is genoeg voor te bereiden. Goed, goed... Het duurt nog tien weken, maar je kunt niet vroeg genoeg zijn! Toch?


Midweekje Bungalowpark
Ja, ik weet het: Bungalowparken zijn een tikkeltje saai. Een voordeel daaraan is wel dat je lekker tot rust kunt komen. Geen toeristische attracties die je per se moet zien, geen schreeuwend hoge temperaturen waardoor je niets kunt doen, gewoon lekker rustig in een huisje aan het water. Wat wandelingetjes maken (hardlopen!), fotograferen tot je een ons weegt, in de zon een boekje lezen en natuurlijk lekker in bad met Lush ballistics! Noem me gek, maar dat is echt een vereiste voor een vakantiebungalow: een bad! De laatste keer kwam ik als een verschrompeld omaatje thuis ;-)

Vier dagen Turkije
"Vier dagen maar?" hoor ik je denken. En daar heb je wel een beetje gelijk in. Maar helaas kwam het niet anders uit. Desalniettemin verheug ik me hier enorm op! Zon, zee, strand! Op zonvakantie ben ik nog nooit geweest, maar met dit weer snak ik werkelijk naar warmte en zon. En laat dat in Turkije nu vrijwel gegarandeerd zijn! Ik ben benieuwd... Tripjes naar Kos en Bodrum staan op de planning, verder wordt het denk ik vooral zonnen, zwemmen en cocktails nippen. Nu eerst nog op zoek naar een leuke bikini!

Lowlands
En last but not least ga ik ook dit jaar weer naar Lowlands! Hopelijk gaat het weer net zulk mooi weer worden als vorig jaar (al mag ietsje minder warm ook), maar voor de zekerheid worden de regenlaarzen toch maar ingepakt. Nog lang niet alle bands zijn bekend, maar eigenlijk gaat het daar ook helemaal niet om. Die sfeer mensen, die sfeer!

Hopelijk kom ik niet vermoeider terug van vakantie dan ik gegaan ben ;-)

Hebben jullie nog leuke vakantieplannen?