Wednesday, May 1, 2013

Geshopt!

(Bron foto)
Soms heb je van die dagen, dan moet je gewoon weer even kijken wat er te koop is. Dan heb je wel een lijstje in je hoofd, maar kom je natuurlijk thuis met een enorme berg prulletjes waarvan je niet wist dat je het nodig had. Dat overkwam mij pas. Benieuwd naar die 'impulskoopjes'?


Aangezien ik nu fulltime werk heb ik minder tijd om te shoppen. In het weekend wil ik liever op mijn bedje blijven liggen (en is het te druk in de stad), dus blijft alleen de donderdagavond over om even snel te kijken wat er zoal te krijgen is.Tegen die tijd ben ik zo in de "koop"-modus, dat ik mijn wishlist en voornemens vergeet. Als ik dan ook nog voet over de drempel van een Action zet... Dan is het einde helemaal zoek. Zie hier het resultaat!

1. Een elastisch koord om oefeningen mee te doen. Nadat ik de sportschoenen voor het eerst had ondergebonden kreeg ik de smaak helemaal te pakken. Dus ook thuis ga ik aan de oefeningen! Dit is een artikel uit de sportieve "Leontien van Moorsel-voor Kruidvat" collectie. Superfout natuurlijk, maar voor 1,50 wilde ik dit toch eens proberen.

2. Een brillenkoker met kant van de Kruidvat. Ik wilde al tijdje een tweede, aangezien ik steeds meer zonnebrillen verzamel. Deze had een leuk printje en was maar 3 euro!

3. Twee oogrollers van de Action. Eentje met caffeine (groen) en met concealer (beige). Ik heb geen idee of het werkt, maar voor 1,35 wil ik het wel een kans geven. Weg met die kringen!

4. Hoe cool zijn deze rietjes? Als je vaak op Pinterest zit, zoals ik, ben je deze wel eens tegengekomen. Van stevig papier en in leuke kleurtjes. Vraag me niet waarom ik dit nodig heb, maar ze zijn gewoon awesome.

5. Opnieuw items uit de "Leontien van Moorsel" collectie (dat lag allemaal in de koopjesbak, haha). Twee dumbbells van 0,5 kg. Ook deze wil ik gebruiken bij de oefeningen.

6. Washi tape! Normaal gesproken zijn deze rolletjes papiertape in leuke printjes in verhouding enorm duur (5 euro voor twee rolletjes is geen vreemde prijs), maar bij de Wibra kwam ik deze leukerds tegen voor maar 0,80 per twee! Kijk, dat is nog eens leuk!

7. Hoe kon ik ooit zonder? Een nageldroger van de Action! Twee AA-batterijen erin en drogen maar! Ik heb wel eens gehoord dat dit nog best goed werkte, dus voor een euro of 3 wilde ik dat best proberen. Na twee keer gebruiken ben ik nog niet helemaal overtuigd...

8. Gezichtsdoekjes zijn superhandig. Als je een avondje gaat logeren, of gewoon geen zin hebt in een uitgebreid ritueel. Dat heb ik nogal vaak, dus wilde ik deze supergoedkope varianten van Action wel eens proberen. Voor 70 cent heb je al een pakje doekjes!

9. Ook bij de Action en ook voor de oefeningen: Een heuse yoga-mat, voor maar 3,50. Heerlijk toch, die prijzen?

Hebben jullie laatst nog van die impuls-aankopen gedaan?