Sunday, November 18, 2012

ELLE x Truly Yours

Weer een Truly Yours box? Maar je had hem toch juist opgezegd? Dat klopt, maar toen ik onlangs een mailtje kreeg met de vraag of ik deze speciale Truly Yours ELLE box wilde ontvangen, was mijn interesse meteen weer gewekt. ELLE blijft een van mijn favoriete tijdschriften, dus zo'n samenwerking moet wel een geweldige box opleveren, toch?

Het begon meteen al goed met het openen van de doos. Wauw, wat ziet de box er deze maand geweldig uit. Een fluoroze doos met een bedrukt deksel. Heel mooi, dit mogen ze wat mij betreft vaker zo doen! Ook leuk: Vanwege de samenwerking krijgen alle abonnees ook de nieuwste editie van ELLE cadeau bij de box.

Hoe tof ziet dit eruit?

Wat betreft looks steekt deze ELLE box hoog boven alle 'normale' TY-boxen uit, maar laten we niet vergeten dat het, zoals altijd, toch vooral om de inhoud gaat...

En dit zag ik toen ik de box openmaakte. Mijn eerste reactie was: "Oh... Wat een kleine verpakkingen allemaal!" En ik wilde er al meteen het label tegenvaller op plakken. Maar toen ging ik de mini's eens wat beter bekijken.

Kiehl's Midnight Treatment Eye Serum (Sample)
Leuk! Ik heb een aantal producten van Kiehl's en blijf altijd nieuwsgierig naar het merk. Er is alleen een ding dat me telkens tegenhoudt: De prijs. Zo betaal je 35 euro voor de fullsize tube (15 ml) van dit serum. Ik heb veel goede dingen gehoord over het gewone Midnight Recovery Concentrate, dus hier ben ik ook erg benieuwd naar. Leuk om het op deze manier eens te kunnen uitproberen.

Biosilk Silk Therapy (Sample)
Ook dit is best een leuke verrassing! Ik heb al eens eerder kennisgemaakt met de Silk Therapy bij de kapper, maar sinds ik van kapper ben geswitched vergat ik het product eigenlijk weer een beetje. Jammer, want het maakte mijn haar zachter en gladder dan ooit! En dan heb ik het nog niet eens over die lekkere geur gehad. Ja, ik heb nu al zin om dit te gaan gebruiken.

Goldwell Dualsenses Ultra Volume 60sec Treatment (Sample)
Normaal gesproken vind ik shampoo's in de beautyboxen niet zo'n succes. Ik heb nu eenmaal moeilijk haar. Steil, slap en snel vet. Geen land mee te bezeilen! Deze shampoo van het professionele merk Goldwell belooft dik, bouncy catwalkhaar in 60 seconden. Dat klinkt wel goed natuurlijk, dus deze ga ik toch maar eens uitproberen...

Soley Organics Gloey Zuiverende Scrub
Ik heb nog nooit van het IJslandse merk Soley gehoord, maar deze gezichtsscrub met pepermunt en IJslandse kruiden zou je huid een 'verkwikkende linkse directe' geven. Hmm... Het ruikt in ieder geval heel erg fris!

Balenciaga Florabotanica (Sample)
Officieel is dit een extra'tje in de box, en niet 1 van de 5 samples. Balenciaga is op het gebied van parfum nog niet zo bekend als een Calvin Klein of Marc Jacobs, dus ik vind het erg leuk dat deze sample in de box zit. Het is niet helemaal mijn geur, maar goed. Dat is (nogmaals) het risico van een beautybox.

Lancaster Skin Therapy Mask Gel (Sample)
In de laatste box die ik ontving zat een dagcreme (Aquamilk) van Lancaster. Dit keer een proefje van een verkoelend gel masker dat 'een shot energie voor de vermoeide huid' beloofd. Nu weet ik niet of ik met de winter voor de deur echt zit te wachten op een verkoelend masker, maar mijn huid kan zo nu en dan wel een boost gebruiken.

En of dat nog niet genoeg was, zitten er ook nog twee vouchers in. Normaal gesproken gooi ik die dingen meteen weg, want het is meestal een kortingscode waar je niets aan hebt, of het is een flyer met reclame. Toch bewaar ik de papiertjes uit deze box nog even, want je kunt er gratis samples mee ophalen! Eentje voor een gratis mini van de Benefit 'They're Real' Mascara en voor een fullsize van de welbekende Kiehl's #1 Lipbalm. Dat vind ik toch wel een leuk extra'tje!

Kortom, deze box heeft me uiteindelijk toch positief verrast! Het is wel jammer dat er dit keer niet een fullsize product in de box zat, maar de extra's in de vorm van een parfumsample en vouchers voor twee mooie goodies maken dat weer een beetje goed. Nu alleen wel hopen dat ik die producten nog eens op kan gaan halen, want ik woon niet in de buurt van een Kiehl's winkel of Sephora. En die gratis ELLE is natuurlijk nooit weg. Ook zitten er in deze box echt merken die ik niche-en A-merken zou noemen. Dat was in mijn laatst ontvangen box wel anders.

De merken Truly Yours en ELLE passen goed bij elkaar en ik vind de samenwerking mooi uitgewerkt. Zeker voor herhaling vatbaar dus. Ik zal de volgende Truly Yours x ELLE box in ieder geval gaan bestellen, jij ook?

De speciale Truly Yours x ELLE box is op dit moment nog te bestellen via TrulyYours.nl voor 14,95 inclusief verzendkosten.