Monday, October 22, 2012

Nieuws: W.I.C. Herôme - Stylish Russia

Het oer-Hollandse Herôme doet niet onder voor de grote internationale merken zoals OPI, Essie of China Glaze. Vrijwel iedere maand verrassen ze ons weer met een nieuwe collectie En net als de grote merken laten zij zich vaak inspireren door landen. Dit maal is het koude en mysterieuze Rusland aan de beurt. De kleuren zijn helemaal afgestemd op de steden waar ze naar zijn vernoemd.

Zo kreeg Samara de naam van een bruisende miljoenenstad. Dit is vertaald in een intense, paarse kleur met rozerode gloed. Kazan is een echte shopstad, en daarom is er gekozen voor een subtiele roze kleur, geschikt voor iedere dag. St. Petersburg verdient met zijn rijke, sprookjesachtige sfeer een bijzondere kleur: Een chique gouden lak met subtiele rode ondertoon voor extra diepte.
Perm is de theaterstad van Rusland, en bij een avondje uit hoort natuurlijk bijpassende nagellak. Een paarsrode kleur met shimmer zorgt voor het ultieme glamourgevoel. Volgograd is een superheldere rode kleur, die je ook vaak ziet op de typisch Russische matroesjkapoppen. De mysterieuze stad Yekaterinburg kreeg een matte zilveren nagellak, die schittert in het maanlicht.

De Herôme W.I.C. Stylish Russia collectie zal vanaf november in de winkels te vinden zijn, voor een adviesprijs van 7,50 per stuk, en 12,50 per twee stuks. 

Wat vind jij van deze collectie?