Sunday, August 12, 2012

Truly Yours - Juli

Na lange tijd besloot ik vorige maand weer eens een abonnement te nemen op een beautybox. Mijn keuze viel op de Truly Yours, en na de eerste box was ik zo verrast dat ik besloot mijn abonnement nog even door te laten lopen. Afgelopen maand stond er dus opnieuw een pakjesmeneer voor de deur met het welbekende, mintgroene doosje met strik. Ik ben benieuwd!

Dit is de inhoud van deze maand. Eerste gedachte toen ik de box opende: ESSIE! Maar first things first.

Wat zit er in de Truly Yours Juli box?

Essie Nagellak (Fullsize)
Yay! Echt superleuk dat ze er een fullsize Essie nagellak in hebben gedaan! Een van de betere nagellakmerken, en sinds ze verkocht worden bij Etos heb ik het merk weer helemaal herontdekt! In mijn box zat de geweldige groene kleur 'Navigate Her' uit de gelijknamige lentecollectie. Top!

Farouk Royal Treatment by CHI Pearl Complex (Sample)
Een heel luxe-ogend flesje leave-in treatment voor je haar. Niet direct iets waar ik zelf voor zou kiezen, ik ben immers niet zo van de haarverzorging-en styling, maar daarom misschien juist wel leuk om te proberen. Bonus: Er zit een superdeluxe ingredient in, namelijk witte truffel!

Make-Up Studio Fluid Liner (Fullsize)
Ik ben nog steeds geen pro in het aanbrengen van eyeliner (of het nu in potlood, gel of vloeibare vorm is), maar toch ben ik erg blij met deze eyeliner van MUS. Want wat is dit een mooie, dieppaarse kleur! Zo'n kleur zou ik zelf waarschijnlijk niet hebben gekozen, maar het is erg leuk om er mee te experimenteren.

Davidoff Cool Water Sensual Essence Eau de Parfum + Gentle Shower Breeze (Sample)
Wederom een parfumsample in deze box. Was ik de vorige keer erg blij met CK Sheer Beauty, deze keer kon het testertje me minder bekoren. Totaal niet mijn geur, helaas. Maar gelukkig kon ik mijn moeder er blij mee maken.

Planter's Sun Stick SPF 50+ (Fullsize)
En daar hebben we het merk Planter's weer! In de vorige box zat al een mascara van dit Italiaanse merk met natuurcosmetica, en dit keer is het een zonnestick met SPF 50. Mwah. Niet echt denderend, wel handig. Want hoewel ik zelf mijn gezicht altijd insmeer met factor 30, hebben mijn neus en oren wel een SPF'je meer nodig. En daar komt deze stick goed van pas! Alleen een beetje jammer dat de stick enorm klein is, en met geen mogelijkheid omhoog te schuiven is. Hebben meer mensen hier last van?

Extra: Planter's Aloe Vera Repairing Cream (Sample)
Als extraatje zit er een verkoelende Aloë Vera crème in. Niet heel boeiend, al zeg ik het zelf.

Kortom: Deze box bevat naar mijn mening twee topproducten. De fullsize Essie lak en de fluidliner van Make Up Studio. Verder vond ik het een beetje  jammer dat het parfumsample mijn 'smaak' niet was, maar dat is nu eenmaal het risico. Ook vond ik het een tegenvaller dat er voor de tweede keer producten van Planter's in de box zaten. Natuurlijk is het geen probleem als de producten je goed bevallen, maar het leuke van beautyboxen is juist de afwisseling in producten en merken.

Wat vinden jullie van de inhoud van deze box? Spreekt het jullie aan of totaal niet? En waarom?