Thursday, July 12, 2012

Personal Update #5

(Bron foto)
Er is weer een maand voorbij, dus het is weer tijd voor een personal update! Hoewel ik een beetje MIA ben geweest op de blog, Twitter en Pinterest, heb ik wel flink wat foto's op Instagram gepost. Bij deze dus even een kleine recap.


Deze maand...
Verveelde ik me en maakte ik slordige nail-art * At ik weer eens een Bueno * Sliep de kat rustig verder * Zonder foto's van wolken tel je niet mee op Instagram * Cookie Dough ijs van de Aldi. SUPERLEKKER * Het Palmolive Ayurituel pakketje waar jullie hier de review van kunnen lezen * Lunch! * Het Nederlands elftal (tevergeefs) supporten met de V-Dress * Eindelijk Catrice 'Oh Juicy' en 'Pinkadilly Circus' gekocht 

Ontving ik mijn eerste bestelling van de MAC webshop * Kocht ik nieuwe bling * Armparty! * De inhoud van de bestelling: Out For Fun! * Is de zon gespot? Dan snel een ijsje! * At ik heerlijke kersen * Bracht ik weer eens een bezoekje aan Utrecht * Onderging ik mijn allereerste brazilian. Totaal niet pijnlijk, fyi * Kreeg ik mijn eerste Truly Yours box!

Was het zowaar eens een dag warm! De thermometer flipte er gewoon van * Watermeloen! * Weer eens onderweg naar Antwerpen wegens een verhuizing! * Vier (!) luchtballonnen naast ons huis * Redecorating * Meer MAC goodies! Ring of Saturn en Venus. Binnenkort op de blog * Antwerp Central Station * American pancakes zijn de-lish * Nog meer #cloudporn.

Meer foto's zien? Je kunt me op Instagram volgen met de username: neonrocks.