Monday, June 18, 2012

News: OPI Goes Neon!

Deze zomer kent twee grote trends als het op kleuren aankomt en heel toevallig zijn die ook nog eens het compleet tegenovergestelde van elkaar. Ik heb het natuurlijk over lieflijke pastelkleurtjes en knallend 'in you face' neon!

Nu heeft OPI natuurlijk tal van prachtige pastelkleuren in het assortiment, maar echte neons? Die hadden ze nog niet. Tot nu dan! Want het bekende nagellakmerk komt namelijk met de 'Outrageous Neons' collectie.

De collectie bestaat uit een setje met zes mini's, a 3,75 ml. per stuk. Vier neonkleurtjes met een base-en topcoat. Deze collectie is Limited Edition, want de kleuren zullen niet los verkrijgbaar zijn. In de set vind je alles voor een complete neon manicure.

Neon White Base
Deze basecoat is speciaal ontwikkeld voor neon-nagellak. Omdat de kleuren ontzettend veel pigment bevatten, heb je een extra beschermende basecoat nodig om verkleuring te voorkomen en om de lak beter te laten hechten.
Ridiciulously Yellow 
Deze gele lak is belachelijk fel!
Formidably Orange
Een formidabele oranje neon lak.
Riotously Pink
Deze opvallende roze kan een rel veroorzaken...
Seriously Purple
Deze paars is serieus knallend...
OPI Top Coat
Omdat de neonlakken mat opdrogen, kun je ze laten glanzen door een laagje topcoat op te brengen. Daarnaast biedt de topcoat ook bescherming tegen chippen.

Ook goed om te weten: de neonpigmenten die gebruikt zijn om deze lakjes te maken zijn goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration. Dit wil zeggen dat de pigmenten zuiver zijn. Je kunt dus verantwoord meedoen met de neon-trend!

De 'Outrageous Neons' collectie zal begin juli te koop zijn bij de betere drogisterijen, parfumerieƫn en beautycentra voor een adviesprijs van 26,95.