Wednesday, April 18, 2012

Deal van de eeuw.

Okee, okee... Misschien is die titel een tikkeltje overdreven, maar toch. Op het moment ben ik namelijk superblij met het pakketje dat vanochtend werd gebracht door UPS. Ik heb namelijk een set prachtige producten voor een absolute bodemprijs gescoord. Kijk mee!

Zondagavond. Ik zat nietsvermoedend te surfen, tot ik op Twitter ineens een berichtje langs zie schieten over een leuke aanbieding op de site van The Body Shop. Uit nieuwsgierigheid besloot ik even te kijken en wat ik daar zag... Ik twijfelde geen moment, gooide twee stuks in mijn mandje en rekende af, met de kortingscode die ik had gekregen toen ik me aanmeldde voor de nieuwsbrief. En toen was het afwachten...

Het was nog een beetje spannend, want het ging om bovenstaande set. Volgens mij werd hij met de afgelopen feestdagen verkocht. Op de site stond een halve beschrijving, dus het bleef nog even onduidelijk wat er precies in zou zitten. Ook vanwege de prijs twijfelde ik. Zo goedkoop?! Dat moest wel een foutje zijn. Ik verwachtte de volgende dag dan ook een excuusmailtje van The Body Shop dat het product niet leverbaar was, of dat er een fout was gemaakt. Niets daarvan, aan het einde van de dag zat er netjes een verzendbevestiging in mijn mailbox. Pfew!

En vanochtend was het al zover! Er stond een pakjesmeneer voor de deur. Yay! Het koffertje bleek in real life groter dan ik dacht, en toen maakte ik hem open...
Ja, je ziet het goed: 10 heerlijke producten van The Body Shop! Echt een cadeautje zo!

Wat zat er in de box?
  1. Shea Body Butter - 200 ml (fullsize)
  2. Shea Body Scrub - 50 ml (mini)
  3. Shea Lip Butter - 10 ml (fullsize)
  4. Elderflower Eye Gel - 15 ml (fullsize)
  5. Hemp Hand Protector - 30 ml (fullsize)
  6. Mango Shower Gel - 60 ml (mini)
  7. Peppermint Cooling Foot Lotion - 60 ml (mini)
  8. Super Volume Mascara - 10 ml (fullsize)
  9. White Musk Eau de Toilette - 30 ml (fullsize)
  10. Vitamine E Moisture Cream - 50 ml (fullsize)
Tien leuke producten, waarvan er maar liefst 7 fullsize zijn! Hoewel ik vorige week al een dagcreme uit de Vitamine E lijn heb gekocht, kon ik deze set gewoon niet laten liggen vanwege die mooie prijs. Wat die prijs dan is?

Zit je klaar?

Weet je het zeker?

*Tromgeroffel*

...

Voor deze set betaalde ik, inclusief verzendkosten...

8 euro! 

I know, right? Zou jij hem voor deze prijs laten staan?