Monday, March 12, 2012

Polish Of The Day: Flakies!

Een aantal weken geleden was het weer tijd voor de Huishoudbeurs. De jaarlijkse happening voor alle (huis)vrouwen van Nederland, waaronder mijn moeder. Ze trok met een trolleywagentje ten strijde met een aantal buurtjes. Toen ik die dag even Bloglovin' checkte, zag ik dat Kim van CherryBlush ook naar de Huishoudbeurs was geweest. Wat bleek: Naast alle schoonmaakspullen, voedselwaren en huishoudinnovaties was er ook een beautyplein mét Golden Rose stand.

En wat is een stand zonder spectaculaire beursaanbieding? Twee flakies voor maar 2,50! Ik heb meteen mijn moeder een sms'je gestuurd om te vragen of ze misschien een paar flakies voor me mee wilde nemen. En toen ze na een vermoeiende dag uitgeput thuiskwam viste ze twee lakjes uit haar tas. Zo lief!

Zoals jullie misschien weten heb ik zelf al 1 flakie van Golden Rose in mijn bezit, naast een flakie van Nfu Oh. Omdat ik geen zin had om drie keer een mani met flakies te maken, besloot ik ze alledrie af te wisselen. Op de foto hierboven en onder zien jullie op mijn wijsvinger en pink nummer 1, op mijn middelvinger nummer 4, en op mijn ringvinger nummer 2. Ik heb de flakies aangebracht over een zwarte creamlak van P2.


Welke flakie-lak vinden jullie het mooist?