Sunday, July 10, 2011

Swatch: Collistar Bronzer.

Collistar is een beetje een suf merk. Het klinkt misschien een beetje hard, maar ik denk dat meerdere beautybloggers die gedachte wel een beetje delen. Misschien moet ik het anders formuleren. De uitstraling van het merk is een beetje suf. De verpakkingen moet luxe uitstralen, maar vind ik persoonlijk nogal oubollig en kitscherig overkomen, met al dat goud. Waarschijnlijk zijn de producten kwalitatief zo slecht nog niet, maar alleen al vanwege de verpakking zou ik er niet zo snel iets van aanschaffen. Toch kon ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen toen ik deze bronzer op een sale tegenkwam.


Want zeg nu zelf, dat ziet er best goed uit toch? Een bronzer met een donkere, matte kleur en een wat lichtere kleur met een shimmer. Ook zit het logo van Collistar in de bronzer gestanst. Het doosje bevat ook een spiegeltje, handig voor on the go. Het doosje sluit alleen niet heel stevig, wat me toch wel een beetje tegenvalt voor zo'n prijzig product.
De bronzer is heel zacht van structuur en brokkelt niet. Ook zijn de kleuren best mooi gepigmenteerd.
Geswatched op dezelfde volgorde als in de pan. Op de swatch lijkt het net of de kleur met de shimmer donkerder is dan de kleur zonder, terwijl het in de pan andersom is. Tikkeltje vreemd.
Al met al vind ik het een fijne bronzer. Je kunt hem zelf zo licht of donker aanbrengen als je wilt en de kleuren zijn zacht en brokkelen niet. Ook geven de kleuren gecombineerd een mooie gloed.

Toch had ik hem voor de adviesverkoopprijs waarschijnlijk niet gekocht. Dan zou ik eerder voor een MAC product zijn gegaan denk ik. Maar mocht je op zoek zijn naar een mooie bronzer en wil je daar best iets meer voor betalen? Dan kun je best eens bij Collistar kijken!

(Collister Silk Effect Bronzing Powder Matte Pearl, adviesprijs: 30,55)