Monday, July 4, 2011

Review: Soap & Glory Hand Food

Ein-de-lijk. Laten we eens een beginnetje maken met de reviews van onze Newcastle-trip. We hebben daar onwijs veel mooie producten gescoord, maar jullie hebben natuurlijk nog lang niet alles voorbij zien komen. Vandaag is het de beurt aan de goddelijke handcreme van het fijne merk Soap & Glory.


The Looks: Een grote babyroze tube met veel grappige tekstjes. De verpakking heeft een beetje een retro-feel, net als de rest van de Soap & Glory collectie. De tube bevat 125 ml. 
The Price: Op de website van Boots UK, 4,85 Engelse ponden.
The Smell: Heerlijk! De producten van Soap & Glory hebben (bijna) allemaal dezelfde signature geur. Fris, stoer, maar toch ook vrouwelijk. De geur doet me denken aan Miss Dior Cherie van Dior.
The Good: De geur. Een rijke creme die goed uitsmeert, denk qua substantie aan een van de ingredienten: marshmallow! De geur. Hoewel de creme shea boter en macadamia olie bevat, trekt hij snel in en laat geen vettig gevoel achter. Fijn! De geur. Daarna voelen mijn handen nog voor langere tijd zacht en verzorgd aan, dat heb ik echt nooit met handcremes. Had ik die goddelijke geur al genoemd?
The Bad: Dat het alleen maar in de UK te koop is! Geliefde webwinkel Asos verkoopt de producten ook, maar ze worden alleen naar Engeland en Ierland verzonden. Voor deze creme moet je dus een reisje maken naar het Verenigd Koninkrijk. Ook niet vervelend natuurlijk...
The Verdict: De beste handcreme die ik ooit heb gehad. De verpakking is cute en girly met een knipoog, de geur is heerlijk, de handcreme heeft een fijne substantie en doet zijn werk meer dan goed.The most astonishing hand cream ever? I think so!


Zelf ervaren hoe astonishing deze handcreme is? Hou de site in de gaten!