Tuesday, May 10, 2011

Polish of the Day.

Urban Decay. Het is toch wel een heel erg leuk merk. Komt vast omdat het lang een exclusief merk was ;-) Hoe dan ook, inmiddels heb ik al aardig wat UD producten. Een Naked palette (YAY!), een Primer Potion in Sin (gekocht in Newcastle) en een Feminine Palette. Toen ik deze week weer bij Sephora binnenliep om te kijken of de nieuwe zomercollectie van Chanel al binnen was, viel dit setje van Urban Decay me ineens op. "Hee, wat gek! Deze waren er de vorige keer nog niet!"


Het bleek de Rollergirl Nail Kit te zijn. Ik herkende hem al een beetje van Temptalia. Hoe cool! Zes flesjes nagellak in toffe kleuren, in een superflashy verpakking. Zoals we van Urban Decay gewend zijn. De prijs was even slikken. 26 euro. Alsof je een emmer leeggooit. Maar ik had net goed nieuws gehad op mijn stage en was op zoek naar een leuk cadeautje voor mezelf. Daarbij, er gaat bij Sephora altijd standaard 15% van de prijs af. Dus, eigenlijk viel het wel mee! Toch? Dat goedpraten doen we allemaal...
Eenmaal bij de kassa mocht ik voor de zoveelste keer genieten van de geweldige klantvriendelijkheid van Sephora. Op de toonbank lagen stickervelletjes met kortingsstickers. Toen de verkoopster even de prijs voor me controleerde, vroeg ik of die stickertjes soms in een foldertje hadden gezeten. Ze begreep me niet zo goed, dus ik vroeg het haar nog eens. Ik kreeg een beetje een vaag antwoord. Er zat een sticker op voor 25% op make-up, dus ik vroeg of ik die ook kon gebruiken op de Urban Decay set.

"Nou, nee... Die stickervelletjes hebben we uitgedeeld in de winkel, die mogen we niet zomaar weggeven. Je moet echt zelf zo'n velletje hebben." Contradictio in terminis, iemand? Ze liggen voor mijn neus en ik mag ze niet hebben? Het had een heel ander verhaal geweest als een collega me vijf meter verderop een velletje stickers had gegeven. Natuurlijk, dat klinkt heel logisch. Begrijpt iedereen. Goed... Na een lang verhaal heeft een andere collega toch maar ingestemd. Ik mocht de 25% kortingssticker plakken. Woohoo! (ironisch)

Sorry dat ik zo rant over de klantenservice, maar ik vind het gewoon zo zonde dat er altijd gezeur is met kortingsacties bij Sephora! Hebben jullie dat ook? Begrijp me niet verkeerd, verder vind ik het een hele fijne winkel met prachtige merken en ik kom er graag. Maar dit soort dingen zijn gewoon een beetje jammer.

Nu was de set dus "nog maar" 19 euro in plaats van 26. Altijd mooi meegenomen. In de box zitten zogezegd 6 verschillende kleurtjes.

Een taupe achtige kleur met shimmer (Fame), metallic goud (Superfreak), sheer paarse glitterlak (Xanadu), roze shimmer (Miss T), neonroze (Woodstock) en milky white (Love Train).

Hoewel ik zelf heel erg aangetrokken was tot de extremere en fellere kleurtjes, greep ik toch als eerste naar Love Train. En hij is mooi! Heel subtiel met een parelmoer glans. Normaal gesproken hou ik er helemaal niet van als een lak niet volledig dekt en het randje van je nagel er nog doorheen schijnt. Maar bij deze kleur vind ik het juist wel mooi! Ik heb op de foto drie dunne laagjes aangebracht. De lak droogt lekker snel en houdt tot nu toe prima. Ik ben tevreden!

Urban Decay - Love Train