Sunday, March 20, 2011

Mijn ringen.

Ik ben gek op opvallende ringen. Hoe groter of gekker, hoe beter. Ik draag niet vaak sieraden, dus als ik eens een ring omdoe mag die best een beetje opvallen vind ik. Hoewel de ringen van H&M en Accessorize me nooit passen, kan ik het toch niet laten en blijf ik ze kopen.


Wat maten betreft ben ik een geval apart. Schoenen, drama! Maat 40 is vrijwel altijd te klein, maat 41 net een tikje te groot. Ringen net zo. Dan heb ik het wel over de 'standaard' ringen van winkelketens die in iedere stad te vinden zijn. Maat S is te groot voor mijn ringvinger, maar te klein om om mijn middelvinger te dragen. Maar toch, soms zie ik zo'n leuk exemplaar dat ik mezelf bedenk dat het "dit keer misschien wel zou passen", of dat ik ineens met een truc op de proppen kom zodat ik hem kleiner kan maken.
Plakband, lijm, pleisters, you name it, I've tried it. Alles om die leuke ringen te kunnen dragen! Tot ik pas bij Beauty's Deligth deze ringkussentjes spotte. Precies wat ik zocht! Al vind ik persoonlijk 9 euro voor een paar van die stukjes plastic enorm duur. Als iemand een soortgelijk alternatief heeft: graag!

Dit is een van mijn laatste aanwinsten, van Forever21. Deze ring was 3,80. Koopje toch? En wonderwel past deze prima! Om mijn wijsvinger dan wel, maar ach. Ik zet gewoon een nieuwe trend. Ofzo. Hij is te leuk om niet te dragen!
Ook deze komt bij Forever21 vandaan en was 4,80. De ringen met chunky stenen zijn hot en ik was dan ook heel benieuwd hoe dit er in het echt uit zou zien. Een woord. HUGE! Het is echt een grote brok steen op een klein  gouden ringetje. Persoonlijk denk ik dat het een stukje houtskool is, maar zeker weten doe ik het niet. Het is echt een eyecatcher en ik vind hem zeker cool, maar praktisch is hij niet. Probeer maar eens iets uit je tas te halen met zo'n giga ding om je vinger. Niet te doen!

Ohja, voor ik het vergeet: Bij Forever21 kun je ringen bestellen op ringmaat. Dus maat 6,7 en 8. Ik heb mijn ringmaat wel eens op laten meten bij de juwelier en kwam uit op maat 6,5. Ik besloot bij Forever21 maat 6 te bestellen en wat denk je? Hij past echt nét om mijn ringvinger. Af is al helemaal wrikken en wroeten. Maar ach, beter te strak dan te los.
Deze ring heb ik vorige week van mijn zusje gekregen. Zij was ook naar Newcastle gegaan en had wat voor me meegenomen van de Primark. Is hij niet cute? Strikjes en polkadots, dat kan niet meer stuk natuurlijk. Volgens mij was hij 1,50 (GPB)
Deze ring hebben jullie voorbij zien komen bij mijn eigen Newcastle Non-Beauty Shoplog. Een schattig gouden vogeltje. Hoewel ik de kleur van de ring echt te fake voor woorden vind (toch jammer), is de ring verder te leuk. Deze was 2 GBP.
Dit is ook een van mijn favorieten, alleen is hij zo groot dat ik hem nooit draag. Eeuwig zonde! Want hoe leuk is deze cremekleurige roos? Ik zal al tijden te kwijlen bij dit soort bloemenringetjes op Etsy, maar ik durfde het niet aan met de maat. Toen ik deze zag hangen bij Accessorize, moest ik hem gewoon meenemen. Want toen ik hem paste met het kaartje eraan (tricky!), leek hij perfect te zitten. Hoeveel hij me heeft gekost weet ik niet meer, maar Accessorize kennende was het zeker een euro of 7,8.
Deze ring heb ik al heel lang en komt volgens mij bij Pieces vandaan. Hij is lekker basic, maar toch opvallend vanwege de grootte. Nice! Deze zal rond de 5 euro geweest zijn, maar dat is al jaren geleden...

 Dit is een setje ringen van de H&M. Ik vond ze zo ontzettend leuk! Heb er meteen ook een setje bijpassende oorbellen bijgekocht. Helaas zijn ook deze ringen een tikje te groot, dus heb ik ze nog niet zo vaak gedragen. Deze waren bij elkaar 4,95.

Kopen jullie vaak ringen bij grote winkelketens? Of gaan jullie voor maatwerk bij de juwelier?