Tuesday, March 29, 2011

Manhattan Soft Mat Lipcream.

Manhattan is echt zo'n merk dat je nog wel kent van "vroegah", maar tegenwoordig niet meer zo vaak tegenkomt. En als ik het eens ergens zie staan, dan werp ik er meestal even een snelle blik op, om daarna snel door te lopen naar Catrice. Maar afgelopen zaterdag zag ik ineens een leuk product voorbij flitsen. Deze Soft Mat Lipcream. Het deed me enorm denken aan de NYX Soft Matte Lipcream, een product waar ik erg nieuwsgierig naar was!


Van deze Manhattan variant zijn zes kleurtjes beschikbaar en ze kosten maar 3,95 per stuk! Best een leuk prijsje dus. De Lipcream komt in een gekleurde tube met een matzwarte, rubberen dopje. Helaas is er niet gewerkt met kleurnamen, maar saaie nummers. Degene die ik heb gescoord is 53M.

De Lipcream heeft een doefoot applicator, wat best fijn werkt. De verpakking bevat 6,5 ml product. Qua formaat moet je denken aan een MAC Lipglass (deze bevat 4,8 gram).

De Lipcream smeert heel fijn uit en dekt erg goed! Het is heel apart om dat matte effect te zien, omdat je glanzend gewend bent. Ik was erg bang dat de velletjes op mijn lippen extra geaccentueerd zouden worden, maar door de romige formule was dat niet het geval! De Lipcream plakt niet en je voelt bijna niet dat je een lipproduct draagt, erg fijn. De houdbaarheid is best okee, al moet je hem om de zoveel uur even bijwerken.
Manhattan Soft Mat Lipcream in 53M 
(oeps, heb mijn lippen niet helemaal netjes ingekleurd :P)

Ik vind deze Lipcream zeker de moeite waard. De prijs is heel budget-proof en als je op zoek bent naar een matte lipproduct, dan zou je deze echt eens moeten proberen! Ik ben in ieder geval heel tevreden.


Wat vinden jullie van matte lipproducten? Hot of niet?