Tuesday, February 15, 2011

We're back!

Daar zijn we weer! Terug van een 'dagje Newcastle'. En we hebben lekker ingeslagen, al zeg ik het zelf. Ikzelf zit nog steeds schommelend op de bank (overblijfsel van de uren op de boot), maar het was het helemaal waard. In totaal hebben we zo'n vier tot vijf uur in het Metro Centre (een huge-ass shopping mall) doorgebracht en het was topsport!
Eenmaal terug op de boot waren we ka-pot! Helemaal afgedraaid. Vermoeide voeten, honger, dorst en vooral veel slaap. Maar na een frisse douche konden we op een geslaagde shoptrip terugkijken. Wat een heerlijke buit! We hebben de highlights aan winkels allemaal gehad en onze wishlist in rap tempo afgewerkt. Door al het beautyshoppen schoot het fashionshoppen er een beetje bij in, maar dat maken we een andere keer zeker goed. Er blijft nog genoeg over wat we niet gezien hebben...

Maar wat een heerlijke winkels zeg, Boots met zijn gigantische vloeroppervlak en duizenden producten, of de Superdrug met wanden vol (goedkope) make-up. Echt de hemel voor beautyliefhebbers. We kunnen dan ook niet wachten om alle nieuwe spulletjes te gaan proberen.

Deze week kunnen jullie nog wat uitgebreidere shoplogs verwachten, een verslag van het reisje, "what's in my bag(age)" posts en wie weet ook nog een winactie. Dus ik zou zeggen: hou de site in de gaten!

Hier alvast een klein voorproefje van onze beautyhauls!