Sunday, February 6, 2011

Polish Of The Day.

Greige. Een samentrekking van de woorden grijs en beige. Of een tikje khaki? Hoe dan ook, op de nagels doet deze kleur het bijzonder goed. Het is als het ware de nieuwe it kleur. Catrice heeft sinds kort een paar nieuwe kleuren nagellak aan het vaste assortiment toegevoegd en na het zien van een paar swatches was ik om. Absolutely Chinchilly! krijgt een plekje in mijn stash.

Grijs was vorig jaar al heel hip. China Glaze Recycle maakt dan ook al een tijdje deel uit van mijn stash. Maar sinds Lady Gaga op de cover van Vanity Fair werd gespot met het lakje Waking Up In Vegas van Deborah Lippmann, was de nieuwe hype een feit. Geen saaie, donkere kleur grijs, maar een zachte, lichtere kleur die het midden houdt tussen beige en grijs. Inmiddels had ik het lakje al op mijn Newcastle wishlist gezet, maar toen ik swatches zag van de nieuwe Catrice kleur, wilde ik die eerst eens proberen. 

Bij nader inzien lijken ze totaal niet op elkaar, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik deze kleur ongebruikt in een hoek laat liggen. Integendeel, ik vind hem prachtig!
Gelukkig heeft Catrice niets aan de formule of verpakking veranderd. Nog steeds de strakke uitstraling, het fijne brede kwastje en de prima formule. Niet te dik/stroperig maar ook niet te dun en lopend.
De kleur is vrij sheer en voor een egale dekking had ik drie laagjes nodig.
Catrice - Absolutely Chinchilly (flits)

 Catrice Absolutely Chinchilly + Pieces Rainbow Sugar (twee laagjes/flits)