Friday, January 7, 2011

Climate Control met Lee Stafford

 Advertorial

In de afgelopen weken hebben we waarschijnlijk allemaal wel wat last gehad van het koude weer en het vocht in de lucht. Heb je net je best staan doen voor de spiegel met de föhn of stijltang, kom je op school/werk aan met een pluizig of statisch kapsel. Al het werk voor niets! En probeer dat dan nog maar eens te fixen. Geen beginnen aan!

Zoals wel voor meer dingen opgaat: voorkomen is beter dan genezen. Als je je haar goed verzorgd is er niets aan de hand. Lee Stafford, het hippe Britse kappersmerk, heeft een paar producten in de verzorgingslijn die er speciaal op gericht zijn je haar zo goed mogelijk te beschermen.

In vier stappen krijg je het perfecte, gladde haar dat bestand is tegen alle weersinvloeden!

Stap 1
Poker Straight Shampoo
(Prijs: 6,99)
Heel belangrijk als je haar de strijd aan gaat binden met het weer: voeding! Deze shampoo maakt je haar niet alleen zijdezacht en glad, maar voedt het ook. Daarnaast biedt het ook nog eens bescherming tegen de hitte van de stijltang of föhn. 

Stap 2
Poker Straight Conditioner
(Prijs: 6,99)
Om je haar extra glad en goed doorkambaar te maken, gebruik je de speciale conditioner. Deze sluit perfect aan op de shampoo en samen zorgen ze voor het ultieme resultaat.

Stap 3
Nu kun je je haar zonder problemen in model brengen met een föhn of stijltang. Je zult zien dat je haar prachtig glanst en glad is. Geen pluis te zien!

Stap 4
Poker Straight Dehumidifier
(Prijs: 7,99)
Goed, je haar zit nu perfect in model. Maar wil je er van verzekerd zijn dat het de hele dag zo blijft? Breng dan de Dehumidifier spray aan over je lokken. Deze spray werkt als een soort paraplu en zorgt ervoor dat je haar glad blijft en niet meer gaat kroezen!

De Lee Stafford producten zijn verkrijgbaar bij Etos.


Hebben jullie met dit weer veel last van pluizig of statisch haar?