Monday, December 27, 2010

Wishlist Right Now!


Sorry voor de slechte foto ;)

Ik ben alweer 4 weken bezig met mijn project 10 pan en NO-BUY. Dus het is behoorlijk afkicken! Omdat ik me toch al 4 weken weet te bedwingen om iets te kopen, heb ik voor mezelf een wishlist gemaakt voor als mijn NO-BUY voorbij is. Een soort shoptherapie, zonder geld uit te geven. Ik heb nog steeds niets voor mezelf gekocht!! En eigenlijk is mijn NO-BUY al enkele dagen voorbij!

1. Een puntenslijper voor mijn lippotloden
2. MAC kwasten: # 266, #187
3. MAC pro pan eyeshadow, ik heb er een aantal op mijn wishlist staan, maar hebben jullie aanraders? Kleuren die ik echt MOET hebben?
4. Beauty so clean make up sanitizer of iets soort gelijks.
5. MILANI LIQUIF EYE Metallic Eye Liner Pencil in Brown.
6. MILANI Lip Flash
7. NARS blush Mounia, Sin.

Zo kan ik nog wel even voorgaan...

MAC Cham pale collection

Ik wilde eerst heel graag de vier paint pots hebben, maar na het zien van swatches op Specktra en op Karlasugar zijn die van de lijst. Net als het Caviar Dreams quad, de vier lipgelees, de tinted lipconditioner in Calm mode en de Fix + in Lavender.

Feline kohl power pencil
I get no kick eye kohl
Soiree nail laquer

MAC Stylishly yours

Deze collectie past meer in mijn straatje, lekkere felle kleuren!

Madly Personal pigment (?)
New Fixation pigment
Follow Your Fancy pigment
Movie Star Cream Color Base
Dark Diversion Fluidline
Something New lipstick

Ik twijfel nog over Tickle me Pink Cream Color Base en over Madly Personal pigment.

En dan komt 6 januari (VS release) ook nog de Peacocky collectie uit...Maar laten we het daar niet over hebben, want op dit moment staan alle ogenschaduws en de meeste kissable lipcolours op mijn lijstje. Kissable lipcolours zijn trouwens een nieuw limited edition product. Ik ben er heel benieuwd naar! Volgens MAC is het een lipstick (in glossvorm) die medium coverage geeft met een glossy finish. En ze hebben het uiterlijk van een lipgloss. Klinkt een beetje als de discontinued slimshines, maar volgens MAC zijn deze langer houdbaar op de lippen.
Normaal gesproken vertrouw ik op Specktra voor swatches, maar daar waren nog erg weinig swatches van voor de Peacocky collectie te vinden. Maar ik vond toch al wat swatches van de kissable lipcolours op vampyvarnish.com

Wat hebben jullie op je wishlists voor deze komende collecties staan?