Wednesday, November 24, 2010

Tag: One Lovely Blog Award.

We zijn getagged door Bloggin Beauties, heel erg bedankt dames! Deze tag geef je door aan 15 blogs waarvan jij vind dat ze een "Lovely Blog" zijn. Zoals jullie misschien wel hebben kunnen lezen hebben veel blogs deze tag al gehad. Sta je dus in ons lijstje en heb je hem al ingevuld, geen probleem!

Het was lastig om 15 favorieten uit te kiezen, maar het is ons gelukt! In willekeurige volgorde:
 • WickedSkaKid - We taggen Priscilla omdat haar site te gek is. Natuurlijk komt beauty ook aan bod, maar ze bespreekt ook kleding, leuke webshops en haar persoonlijke leventje. Heel leuk om te lezen! Ook spreekt het aan omdat haar site net dat beetje anders is dan de rest.
 • Nymphette - We volgen de Belgische Marijke al erg lang. Toen we SSB begonnen (al zo'n anderhalf jaar geleden), was Marijke de eerste blog die we volgden. Inmiddels heeft ze een domein en post ze iedere dag een leuk artikel! Ook heeft ze een hele leuke categorie in het leven geroepen, de Bloggers' Favorites. 
 • Laura's Beautyblog - Ook Laura volgen we al een hele tijd. Ze is lekker spontaan en heeft vaak leuke updates. Ze maakt mooie looks en plaatst ook vaak nagellak swatches.
 • Joliette - Jullie kennen Lisha en Nini, fabulous Antwerpenista's en webmissen, waarschijnlijk allemaal wel. Ze posten heel regelmatig leuke artikelen. Prachtige foto's, hilarische schrijfstijl en goede reviews. Wat wil een mens nog meer?
 • Beautyfreaksz - Ook Myrna hebben we van blogspot naar een domein zien verhuizen, top! Haar site ziet er verzorgd uit en ze maakt een hoop interessante artikelen. Haar foto's en swatches zijn altijd heel mooi en duidelijk, dat is altijd fijn. Ze geeft altijd goede informatie en haar reviews zijn fijn om te lezen.
 • Honestbeauty - De blog van Maaike is ook net even anders dan de anderen. Zoals de naam al doet vermoeden is ze erg 'honest' en dat is erg fijn. Deze Belgische dame windt er geen doekjes om en zegt het als een product niet aan de verwachtingen voldoet of een webshop zijn beloftes niet nakomt. Zeker een aspect om te waarderen. Ook ontbreekt hier de humor niet!
 • SimplySuzy - Suzy kennen de meeste mensen ook wel denk ik. Ze is altijd vrolijk en eerlijk, en vooral haar filmpjes zijn een plezier om naar te kijken. Ze maakt prachtige looks. En check ook haar geweldige nieuwe lay-out, hoe cool! ^^
 • SnowWhiteGlamour - Hanne is ook een vrolijk type dat vaak leuke verslagen schrijft. Zo ook een van haar laatste artikelen, waarin ze een MAC techniek les heeft gevolgd. Maar natuurlijk zijn haar andere artikelen ook zeer de moeite waard!
 • DeltaCephei - De Nederlandse Suzanne is een echte nailoholic (net als wij) en laat dan ook regelmatig mooie swatches zien, zodat onze wishlist nog langer wordt! Ze maakt mooie foto's en ze heeft  vaak leuke nieuwtjes.
 • Twinxxx - Katia en Roxanne beheren samen deze leuke blog en posten iedere dag een nieuw artikel. Er komen veel reviews en swatches van de nieuwste collecties voorbij en ook leuke verslagen van persdagen ontbreken niet.
 • Bloggin' Beauties - Deze twee lieve dames (Lisanne en Wendy) hebben ons deze tag gegeven, maar we geven hem lekker weer terug! Bloggin' Beauties is een mooie beautyblog met een goede afwisseling aan artikelen. Ook hebben ze een aantal leuke categorieen en geven ze vaak veel informatie bij hun artikelen. Zo vermelden ze tegenwoordig bij reviews of het product is getest op dieren of niet. Handig!
 • Cherry Plum Sky - Sarah volgen we nog niet zo lang, maar wat maakt ze mooie swatches! Ook schrijft ze zo nu en dan een persoonlijke update en plaatst ze jummy recepten.
 • Kalypso - Een leuke beautyblog met filmpjes, hauls, swatches en ook wat persoonlijke verhalen. 
 • PinkFairy's Beauty (World) - Deze beautyblog is relatief nieuw, maar is er ook zeker eentje om in de gaten te houden! Er komt alles voorbij wat je van een beautyblog kan wensen. Mooie looks, swatches, filmpjes, van high end tot budget, alles komt voobij!
 • PinkyPolish - De site van Charlotte ziet er altijd tiptop uit. De lay-out, de foto's, alles klopt gewoon. Ook lezen haar artikelen fijn en test ze vaak de nieuwste spulletjes. Aanrader!