Friday, November 26, 2010

Black Friday Sale.

De dag na Thanksgiving is het in de Verenigde Staten traditioneel een gekkenhuis in verschillende winkels en online met soms extreem hoge kortingen van soms wel 80 % ! Natuurlijk doen daar ook de nodige webshops aan mee en daarom zetten wij even wat sales voor vandaag en aankomend weekend op een rijtje.

Bij de webshop van ICI Paris XL vind je 50 % korting op geuren en gratis bezorging. Deze actie is loopt tot en met 5 december.

Volgens Lime Crime hebben ze op dit moment hun grootste sale ooit met kortingen tot wel 40%. Met de code BLACKFRIDAY40 en deze code kan je tot en met maandag gebruiken.

Bij ELF UK geen korting maar wel FREE SHIPPING en een FREE GIFT! Super natuurlijk! De code voor Europa is: 3BIRTHEU. Dit omdat ze 3 jaar actief zijn n de UK en Europa. Je moet wel minimaal 10 pond afrekenen (zonder shipping).

Eyeko geeft vrijdag, dus 24 uur, 25 % korting met een minimale besteding boven de £15/€18/$20. De code is CHEER25 en hij is geldig tot middennacht UK tijd, dus 1 uur Nederlandse tijd.

Op de valreep nog even een toevoeging; bij de internationale website Benefit is er FREE INTERNATIONAL SHIPPING bij besteding van meer dan $85,- De code hiervoor is DEALDAY1.

Bij Lumiere mineral cosmetics hebben ze ook een 1 dags sale en hebben ze kortingen tot wel 50 % op ALLE Large Sized loose makeup jars: foundations, blushes, bronzers, radiances, finishing powders, enhancers, correctors & eye pigments.

In de webshop van Cherry Culture krijg je 20 % op alle artikelen in de shop, dus ook op de producten die al afgeprijsd zijn. De code is TG20 en is geldig tot en met 28 november.

Ook Nonpareil boutique geeft 20 % korting op alle producten in de shop, met uitzondering op de producten van ELF en afgeprijsde artikelen. Code: THANKS20 en ook hier is de code geldig tot en met zondagavond middernacht.

En wil je nog gebruik maken van de FREE SHIPPING van HQ Hair dan moet je snel zijn, want deze aanbieding vervalt om middernacht 26/11.

En gaan jullie ergens bestellen? Of misschien hebben jullie al wat besteld? Hebben jullie nog leuke aanvullingen voor deze post.