Wednesday, October 20, 2010

Waste Of Money #3

 Je zou het misschien niet zo snel verwachten, maar er zit vandaag een MAC product in de Waste Of Money! Hoewel ik normaal gesproken superenthousiast kan worden van MAC spullen, ik heb nu iets gevonden wat zijn geld absoluut niet waard is!
Het is de Zoom Fast Black Lash Mascara, deze zat bij mijn Look in a Box. Ik had al vaker wat negatieve verhalen gehoord over de mascara's van MAC, en ik vond het eigenlijk wel leuk dat ik dit nu zelf kon proberen. En ik heb zelden zo'n slechte mascara gehad.

Wat zegt MAC zelf over deze mascara:
"Deeply dark drama. Saturates lashes with the richest black ever. Creamy, velvety formula builds density and conditions. Feels supple, light and flexible. Ultra sculpted brush embraces and separates each lash, hugging every curve."

The Price: 14,- USD, in Nederland zullen ze denk ik rond de 15 euro kosten.
The Looks: Een strakke, matzwarte tube met MAC logo en naam van het product. Het borsteltje beloofd niet zoveel goeds. Het is een vrij simpel borsteltje, maar er blijft erg veel mascara aan kleven wat maakt dat het er een beetje angstaanjagend uitziet.
The Smell: Bijna alle MAC producten ruiken lekker zoet naar vanille, maar dat kun je van deze niet echt zeggen... Normaal ruik ik eigenlijk niet aan make-up, maar de geur van deze mascara is niet zo lekker.
The Good: De verpakking. Simpel maar daardoor erg chique.
The Bad: Alles! Het borsteltje werkt voor geen meter. Ik krijg hier spinnepoten van! Het is echt onmogelijk om je wimpers met dit borsteltje netjes te scheiden. Daarbij is de mascara zelf erg plakkerig (creamy?) en geeft het met een keer knipperen af op je oogleden. Eenmaal opgedroogd voel je de mascara zitten op je wimpers. Het voelt zwaar en breekbaar. Iewl! Mooi zwart is hij wel, dat is misschien wel weer een pluspunt. Maar bij het verwijderen... Je smeert het pigment alle kanten op en je wattenschijfjes zijn pikzwart. Wat een rotspul!
The Verdict: Dat mag duidelijk zijn. Zoom Fast Black Lash mascara van MAC, don't go there! Je portemonnee zal het je niet in dank afnemen...
 Dit is dus het borsteltje...
En een close-up. Pure horror toch?

Mijn naakte oog...
En met de MAC Zoom Fast Black Lash Mascara
Op het eerste gezicht ziet het er niet heel slecht uit, maar je kunt duidelijk zien dat mijn wimpers door de mascara aan elkaar plakken. Dit is een laagje, waarbij ik enorm vaak geborsteld heb om de wimpers te separeren. Je ziet ook goed dat ze intens zwart zijn en nog niet goed droog. Eerder enorm plakkerig! Hoe dan ook, ik vind deze mascara een regelrechte ramp!

Hebben jullie al eens een MAC mascara gehad? En waren jullie net zo ontevreden als ik?