Tuesday, October 26, 2010

MAC Viva Glam Cyndi.


Ze zijn al even te koop - wat heet: de lipglasses van deze collectie liggen ook al in de winkel - maar toch wilde ik jullie nog even de swatch laten zien van deze mooie MAC lipstick. In februari dit jaar bracht MAC weer een Viva Glam collectie uit, dit keer in samenwerking met Cyndi Lauper en Lady Gaga. Echte powervrouwen, als je het mij vraagt. De opbrengst van de verkochte lipsticks (en nu dus ook lipglasses) komt geheel ten goede aan het MAC AIDS fonds, alleen de BTW wordt afgedragen. Met mooie make-up producten een goed doel steunen? Klinkt goed!
Hoewel er al zes andere lipsticks in de Viva Glam lijn zitten sprak deze me gelijk aan. Helaas was de suikerzoete kleur van Lady Gaga net iets te licht (of tacky, zo je wilt) voor mij en dus ging ik voor de koraalrode kleur van Cyndi.
Het doosje is er een zoals alle anderen, alleen staat er dit keer de handtekening van Cyndi Lauper op gedrukt in rode, glimmende letters. Een leuk detail! Net zoals alle andere Viva Glam lipsticks zijn de hulzen ietsje anders dan normaal. In plaats van de welkbekende zilveren opdruk en rand, zien we hier een rode.
Ook de binnenkant van de huls (het draaisysteem) is in een rood jasje gestoken, wederom met de handtekening van Cyndi Lauper erop. De lipstick is een Lustre en daarmee heel zacht en verzorgend. Ook is hij niet heel dekkend. Toch geeft deze koraalrode lipstick best veel kleur af!
Ik geloof dat de Nederlandse winkelprijs voor deze lipsticks rond de 17,50 is.

Swatches