Sunday, June 27, 2010

Reviews: Sephora Specials #1

Bij deze deel 1 in de serie reviews van de producten die ik in de loop der tijd bij Sephora heb gekocht. Misschien hebben jullie er iets aan en kunnen jullie nog profiteren van de 25% korting!

MUFE Face and Body Foundation
Mijn eerste vloeibare foundation, en ik ben er tot nu heel blij mee en gebruik hem vrijwel dagelijks.
Deze vloeibare make-up voor lichaam en gezicht is op waterbasis. Heel fijn, zo is hij niet te cakey en te dekkend. Precies wat ik wil. Hij is niet heel matterend en omdat ik een vrij vette huid heb, glanst het tegen het einde van de dag wel een beetje. Dat is jammer, maar wel overkomelijk.
Verder voel ik de foundation niet op mijn huid liggen en geeft het een natuurlijk effect. Ik draag hem met dit warme weer sowieso niet, dus hoe hij houdt met warmer weer weet ik niet. Het liefst breng ik de dunne, waterige formule aan met een stippling brush. Dan krijg ik het mooiste, egale effect. Groot nadeel van de foundation: er zit geen pompje op de fles waardoor je al snel te veel product gebruikt. Zeker voor deze prijs had ik een wat handzamere verpakking verwacht. Nu draai ik het flesje (na het schudden) om op de rug van mijn hand en breng het vanaf daar op.
Toch ben ik heel tevreden over dit product. Het is precies mijn kleur (20 - Ivory) en daarom ziet het er heel natuurlijk uit. Ik ben in ieder geval goed geadviseerd door de mensen van MUFE en Sephora.

Prijs: 33,- (zonder de 25% korting) voor 50 ml.
Hier moet je het dus mee doseren. Alles behalve zuinig en gemakkelijk...
De foundation heeft een beetje een gel-achtige substantie en 'drijft in het water'. Heel goed schudden om te mengen dus!
Geblend in mijn huid. Ziet er goed uit toch?

1 comment:

  1. geeft precies een mooi natuurlijk resultaat!

    ReplyDelete