Monday, May 3, 2010

Review: Lush Soft Coeur Massagebar.

Wat Lush er zelf over zegt:
Wie voor de heerlijke mix van honing en cacao van The Soft Coeur gaat, moet niet bang zijn om een dirty side van zichzelf te ontdekken. Want het zou toch eeuwig zonde zijn, dat je niet even probeert hoe het smaakt. Klinkt je dat niet spannend in de oren? Zo ja, dan is deze Massage Bar iets voor jou. Goed voor je huid, geweldig om te gebruiken en een heerlijk plakkerige bedoening. Wel even handdoeken over je lakens leggen! 

The Price: 7,95 voor een massagebar van 30 gram.
The Looks: Een schattig cremekleurig hartje met daarin een rondje van chocolade.
The Smell: Een sterke zoete geur van honing en chocolade. Denk honing als in "Honey I Washed The Kids" zeep met, zogezegd: cacao. Een vreemde geurcombinatie.
The Good: De massagebar smelt goed en laat een fijn olie-achtig laagje achter op de huid. Ook is hij heel zuinig omdat je de olie goed uit kunt smeren.
The Bad: Hij plakt nogal. Misschien is het op de foto te zien, maar als je hem over je lichaam haalt dan blijven er kleine haartjes aan plakken. Ook als je hem eventjes onbeschermt ergens laat liggen zit hij meteen onder het stof. Als je de bar gebruikt als bodylotion moet je echt even wachten tot het volledig ingetrokken is. De bar heeft een hele doordringende geur die overal in blijft hangen. Kleding, handdoeken, noem het maar op. En om jezelf er nu helemaal mee in te smeren... Het zal in ieder geval elk ander parfum overheersen.
The Verdict: De geur van de massagebar moet echt bij je passen anders is deze bij voorbaat al ongeschikt. De bar is zuinig in gebruik, maar vanwege de sterke geur gebruik je er sowieso al minder van. De prijs lijkt in eerste instantie hoog, maar je zult er ongetwijfeld lang mee kunnen doen. Ik zal in ieder geval geen massagebars van Lush meer aanschaffen. Het idee is leuk, maar dan heb ik liever bodylotion in cremevorm met een iets neutralere geur.
Gebruik op een manspersoon is trouwens af te raden. Voor massage is het zeer geschikt maar uit tests is gebleken dat het mannelijk reukorgaan niet bepaald blij wordt van de geur van deze massagebar...

No comments:

Post a Comment