Friday, February 5, 2010

Tag: Beautiful Blogger Award.

Jawel, ook ik heb de Beautiful Blogger Award ontvangen en de bijbehorende opdracht.

De regels:

1. Bedank de blogger die je de award heeft gegeven.
Bedankt! ;)
2. Zet de award op je blog.
Check!
3. Link de persoon die je heeft genomineerd.
Dat zijn (voor zover ik heb kunnen zien) Laura en Myrna
4. Deel 7 interessante facts over jezelf.
Interessant... Lastig, maar ik ga het proberen.
1. Ik heb een bruinig vlekje op mijn voortand zitten. Dit zie je niet zo vaak, en ik krijg ook regelmatig de opmerking: "Er zit lippenstift op je tand". Ik heb geen idee hoe het komt, maar sinds mijn tanden zijn doorgekomen zit het er al. Het is lastig te verwijderen, dus voorlopig laat ik het zitten. En ik heb er zelf ook niet zoveel problemen mee. Het hoort wel echt bij mij vind ik.
2. Ik spaar cd's, boeken en dvd's. Ik weet dat cd's en dvd's binnenkort wel zullen verdwijnen, maar toch lijkt het me leuk om "later" (als ik groot ben) een gigantische kast te hebben waar ik ze allemaal mooi kan uitstallen.
3. Ik ben nogal een verzamelaar, maar over het algemeen zijn dat vlagen. Zo heb ik een aantal jaar spulletjes van dolfijnen gespaard (denk basisschool), Forever Friends prullaria, en oorbellen. Inmiddels ben ik van alle verslavingen wel genezen. Al ben ik bang dat er een MAC verslaving voor in de plaats is gekomen. Inmiddels weet ik dat het vanzelf weer overwaait. Maar misschien deze niet. Het is wel heel erg leuk ;)
4. Ik ben altijd verliefd op de jurkjes van Steps, maar ik koop ze nooit omdat ik ze te duur vind.
5. Ik heb al een hele hoop baantjes gehad vanaf mijn vijftiende. Van vakkenvuller tot gastvrouw op een camping in Frankrijk. Ik heb patat gebakken en boeken verkocht. Vanalles en nog wat dus.
6. Ik ben nu 21.
7. Ik kan niets met eyeliner. Wat dat aangaat ben ik een prutser. Een lijntje op mijn waterlijn gaat nog wel, maar boven de wimperrand wil maar niet lukken.
5. Nomineer 7 andere bloggers.
Ik geloof dat bijna alle bloggers hem al gehad hebben, maar ik nomineer sowieso Priscilla en Annelieke. Verder mag iedereen die zich geroepen voelt hem invullen.

2 comments:

  1. Bedankt! Je krijgt hem van mij ook nog een keertje ;)

    ReplyDelete