Wednesday, December 9, 2009

Update: Project 5 Pan.

Excuses dat ik zo lang niet van me heb laten horen! De inspiratie is een beetje ver te zoeken de laatste tijd, ik kan daar zo slecht tegen!
Mijn CherryCulture bestelling is binnen hoorde ik van HeavenlyCinnamon, dus jullie kunnen binnenkort een haul post verwachten. Maar eerst het volgende. Zoals jullie hebben kunnen zien is het HeavenlyCinnamon goed vergaan met de Project 5 Pan. Zij heeft haar deel allang klaar en is al enthousiast bezig met de volgende lading spulletjes. Bij mij is het iets minder goed gegaan.
De volgende spulletjes maakten deel uit van mijn Project 5 Pan:
* Mini Moringa Body Butter van de Body Shop
* Lancome Juicy Tube in Strawberry
* Lush Smitten Hand Cream
* Lush Honey Trap Lip Balm
* Lush RockStar Soap/ Lush The Joy Of Jelly

Van dit lijstje heb ik alleen de Mini Moringa maar leeggekregen. Heel snel ook, trouwens! De lippenbalsem is al een flink eind op weg, maar ik word echt een beetje misselijk van de geur, dus ik gebruik hem liever niet. De Juicy Tube is een beetje een probleemgeval. Iedere keer dat ik hem op wil smeren is ie spoorloos verdwenen. In een andere tas, in een lade, noem het maar op. Ik vergeet hem gewoon vaak. De Smitten handcreme is ook een lastige. Het potje is zo groot! Het is hele dikke, rijke creme en die trekt niet echt in. Vandaar dat het maar met hele kleine beetjes tegelijk gaat. Daarbij wissel ik vaak af met mijn Dream Cream, want die mag ook wel wat sneller gaan. Dan hebben we nog RockStar. Dat stukje zeep is inmiddels redelijk geslonken, en gebruik ik nu alleen nog om mijn handen te wassen. The Joy Of Jelly heb ik sinds het plaatsen van de Project 5 Pan - post misschien nog twee keer gebruikt. Ik vind het gewoon geen fijn product...
Ik heb echt een beetje een haat/liefde verhouding gekregen met Lush producten. Aan de ene kant zijn/lijken ze puur natuur en doen ze hun werk best okee. Ook zijn ze hun geld meer dan waard omdat ze zo lang meegaan. En daar zit bij mij nu precies het probleem. Ik krijg het gewoon niet op! En dan zit er ook nog een speciale houdbaarheidsdatum aan de producten omdat ze zo vers zijn. Ik vind het echt heel zonde. Misschien is het mijn eigen schuld, en heb ik in een keer teveel spullen gekocht. Aan de andere kant is het wel een beetje geld weggooien zo. Ik gebruik bijna geen enkel product echt dagelijks, en ik er is niet een product waarvan ik helemaal hoteldebotel fan ben. "Dit ga ik absoluut weer kopen!" Nee, helaas zit dat er ook niet in. De komende tijd de aanlokkelijke Lush winkels maar even vermijden denk ik. Behalve voor een vers masker misschien.
(Oh, en dat kleine roze frutseltje in de linkerbovenhoek is de Rock Star zeep, voor de duidelijkheid)


2 comments:

  1. hehe ik snap ook nooit de hele lushhype.. oké die dingen zijn best sava, maar zo goed vind ik ze nu ook niet
    en idd: je krijgt ze niet op haha (lame kritiek maar goed :P)

    ReplyDelete
  2. Ik moet me bij de comment van Elke hierboven en jou commentaar aansluiten, lush is wel ok maar ik ben er ook niet zo enthousiast over als de meesten. Ik krijg die joy of jelly ook niet op :(

    ReplyDelete