Friday, October 9, 2009

Update Project 5 Pan & Besteld!

Helaas, mijn Project - 5 Pan wil nog niet zo vlotten. Ben ik even blij dat we niet met tien producten in de weer hoeven, vijf blijkt al lastig zat! Nu ik mezelf heb gedwongen mijn Honey Trap lippenbalsem op te maken, vind ik hem ineens ontzettend stinken. Ook de Juicy Tube gaat nog niet echt hard. Alleen het Rock Star zeepje slinkt in omvang, en de bodem van de bodybutter is in zicht! Joehoe!

Ook kan ik nu al melden dat er waarschijnlijk een aantal artikelen binnen afzienbare tijd van mijn wishlist geschrapt kunnen worden, namelijk:
- De MAC Dazzleglass Cremes

In de kleuren Creme Allure (links) en Do It Up (rechts)
Ja, ik weet het, het idee van een Project 5 Pan is dat je geen nieuwe dingen koopt voor het oude op is (en mijn Juicy Tube lipgloss is verre van op) maar omdat dit een Limited Edition is (en voor zover ik weet niet in Nederland verkrijgbaar) mocht ik deze schatjes bestellen van mezelf. En zeg nu zelf: how could you resist?
- Drie nieuwe nagellakjes, te weten:

Ik ben vooral erg benieuwd naar Banana Bandana, ergens ben ik bang dat het me niet zo zal staan. Ik heb nogal een bleke huid. Maar niet geschoten is altijd mis he ;)
- Ennnn.... *tromgeroffel* ik heb op eBay een 88 shimmer palette gekocht!

Volgens mij is het geen exacte kopie van de Coastal Scents palettes, maar dat maakt me eigenlijk ook niet zoveel uit. Het gaat mij vooral om de kleurtjes, niet om de volgorde. Uiteindelijk heb ik ze niet bij Zoeva.de besteld, omdat ik de verzendkosten van 11 euro wel erg hoog vond. Dit palette was in totaal 18 euro, inclusief (verzekerde) verzending. Vanuit China! Waarschijnlijk kun je ze op eBay nog goedkoper krijgen, maar omdat dit mijn tweede aankoop ooit was, wilde ik toch op safe spelen. Ik heb deze seller op een aantal beautyblogs voorbij zien komen, dus ik heb het er maar op gewaagd. De seller heeft een goede feedback score en heeft nog veel meer mooie palettes in de aanbieding : Abestlife

Spannend! Ik kan niet wachten tot ik alles binnenkrijg!

Oh, en om deze post nog even onnodig wat langer te maken nog een vraagje aan jullie:
Ik ben verliefd op deze sneakers. Ik moet toegeven dat ik ze niet nodig heb (ik ben eerder in desperate need of winterlaarzen) maar ze zijn zo leuk! Wat vinden jullie? Doen of niet? Ik ben net mijn tienerjaren gepasseerd, en misschien is dit te kinderachtig aan het worden en moet ik iets vrouwelijkers kiezen?

(Beeld: Invito.com)
En natuurlijk de hamvraag: Oranje/bruin of paars/zwart? Mijn voorkeur gaat uit naar oranje/bruin, maar dat lijkt me lastiger combineren. De schoenen zijn 69,95 en te koop bij Invito en de online shop.

2 comments:

  1. Haha, ik kan me ook nooit inhouden om dingen te kopen!
    De schoenen zijn niet helemaal mijn stijl, maar als je ze zó ontzettend graag wil hebben moet je ze gewoon kopen ;)

    ReplyDelete
  2. Ik ben benieuwd hoe die seche vite is, ik hoor er wel altijd goede dingen over.

    ReplyDelete