Friday, July 31, 2009

Review: Essence Click&Colour.Wat ontzettend handig! Een nagellak pen, waarom heeft niemand dat ooit eerder bedacht? Je zou het bijna de uitvinding van de eeuw kunnen noemen. Of toch niet?

The price: € 3,05
The looks: Het ziet er echt uit als een pen, alleen dan met een draaidop. Het uiteinde van de pen is doorzichtig, zodat je de kleur nagellak kunt zien. Als je het dopje eraf draait valt meteen op dat het kwastje anders is dan die van normale nagellakjes. De haartjes staan vrij ver uit elkaar, het lijkt bijna een make-up kwastje. Om wat lak in het kwastje te krijgen, druk je een paar keer op het uiteinde van de pen. Je ziet nu de nagellak in het kwastje lopen.
The good:De lak droogt snel, dat is een klein plusje. En het idee is natuurlijk briljant.
The bad:De lak is vrij dik en brengt daarom niet goed en glad aan. Je moet blijven smeren om alle oneffenheden eruit te werken. En zelfs dan kan het nog een knoeiboel worden. Ik heb de kleur Icy Pink gekozen, maar ze hadden het net zo goed Clear kunnen noemen. Ik zie namelijk totaal geen kleur. Het kliksysteem werkt ook niet helemaal zoals het zou moeten. Als je niet genoeg klikt, blijft de lak hangen in het kwastje. Als je teveel keren klikt, drupt de lak er van alle kanten af.
The verdict: Negatief. Absoluut. Het klinkt veelbelovend en het idee is leuk. Alleen de nagellak zelf verpest het een beetje. Ik hou het nog even bij nagellak in een flesje.No comments:

Post a Comment